Tarina

Jari: Maasydän sijaitsee Sievissä lähellä Kiiskilän kylää. Jari on itse syntyisin Kiiskilän kylästä jossa hän varttui ja vietti lapsuuden sekä nuoruuden. Maasydän tuli Jarille tutuksi jo nuorena poikana pyöräillessään kylän poikien kanssa uimaan puhdasvetiseen Maasydänjärveen. Paikka jäi mieleen jo Jarin varttuessa ja kokemusta kerrytettyään myös yrittäjyyden saralta oli aika palata lapsuuden maisemiin . Alue oli kunnan toimesta saanut pienen kahvilan sekä leirintämökkejä ja pari pientä saunarakennusta järven rannalle. Jari vuokrasi paikan kesäajaksi kunnalta ja pyöritti pienimuotoista leirintäaluetta ja kahvilaa.

Suvi: Suvi oli muuttanut Raahesta Ouluun ja työskenteli erään talonrakennusfirman konttorissa. eräänä pitkänä viikonloppuna Suvi ja hänen ystävä päättivät lähteä pienelle laivaristeilylle ja kuinka ollakaan laivan tanssiravintolassa viihdytti TT Purontaka Orkestereineen missä Jari soitteli koskettimia. Sen illan aikana juteltiin ja seuraavan kerran Jari soitti helmikuisena päivänä ja pyysi kuuntelemaan heitä Oululaiseen ravintolaan, mihin tulivat soittamaan. Siitä kaikki alkoi:

Jari oli vuokrannut Maasydämen pienen leirintäalueen myös toiseksi kesäksi ja Suvi matkusti viikonloppuisin Maasydämelle ja hoidettiin aluetta yhdessä.  Ensimmäinen kesä meni noissa merkeissä mutta myöhemmin Oulun työpaikka jäi  ja alettiin yhdessä pyörittää leirintäaluetta.  Nälkä kasvoi ja monenlaisia visioita pyöri Jarilla mielessä, joten tehtiin kaupat kunnan kans rakennuksista ja solmittiin vuokrasopimus maa-alueesta Metsähallituksen kanssa.  Näin päästiin vauhtiin ja rakentelu alkoi.  Aluksi rakennettiin alueella oleva suurempi huoltotila ja samaan vaiheeseen syntyi esikoisemme Maiju.  Väkeä alkoi tulla lähikunnista kivasti ja musiikkimiehenä Jari alkoi kehitellä tansseja kahvilan pienelle terassille. Seuraavaksi tehtiin jonkun verran sähköisiä vaunupaikkoja ja laajennettiin kahvilaa.  Näihin aikoihin syntyi toinen lapsemme Matias.  Väkeä riitti ja tanssit houkuttivat ihmisiä joten pienen pähkäilyn jälkeen alkoi tanssilava Urjanlinnan rakentaminen.  Samaan aikaan syntyi kunnallistekniikka ja viemäröinti ja Metsähallitus kaavoitti ja alkoi myydä lomatontteja.  Näin tuli alueelle tasokkaita huviloita vuokrattavaksi. Vuonna 1995 keväällä avattiin Urjanlinna.   Urjanlinna nimi saatiin Jarille tutulta Metsolat sarjan käsikirjoittajalta Carl Mestertånille, joka oli vaimonsa Anna-Liisan kanssa avaamassa tanssilinnaa, missä väkeä oli salin täydeltä.  Tänäkin päivänä Urjanlinnassa tanssittaa Suomen suosituimmat artistit.  Urjanlinna toimii tämän lisäksi kahvilana, ravintolana sekä juhlapaikkana jossa on tanssittu mm. useat häät ja syntymäpäivät sekä vietetty pikkujoulut sekä luokkakokouset ja paljon paljon muuta. Urjanlinna onkin nykyään koko paikan sydän. Se on ihana kohtaamispaikka ja ainutlaatuisen siitä tekee sen  siellä vierailevat ihmiset ympäri Suomen.

Kiittäminen on myös uskollisen henkilökunnan joka on tehnyt Urjanlinnasta sen paikan johon on aina yhtä mukava tulla.  

Urjanlinna mahdollisti sen että nykyään jo leirintäalueesta matkailukeskukseksi kasvanut alue on mahdollista pitää avoinna jo keväästä lähes jouluun saakka.  Nykyään alueella on n. 200 sähköistettyä vaunu/autopaikkaa ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.   Asiakkaita meillä käy joka puolelta Suomea pitkienkin matkojen päästä. 

Kokonaisuudessaan Maasydän on siis useat kasvot omistava paikka joka kannattaa omin silmin kokea. Maasydän on kahden ihmisen elämäntyö joka on rakkaudella rakennettu juuri teille kaikille. 

Sydämellisesti tervetuloa : Suvi ja Jari 

Ota yhteyttä